craigDanmark har brug for en ny blog for mænd!
Så kort kan det siges. Ja der findes op til flere i forvejen, men de fleste handler mest om kvinder der afbilledes nøgne eller om produkter der koster langt mere end gennemsnitsdanskerens pengepung kan klare. Drømme er fine og dejlige at have, og kan de realiseres, er der kun skulderklap og respekt herfra. Jeg selv elsker dyre mærkevarer. Den overvejende årsag til dette, skyldes den markedsføring og det image der er bygget op omkring produktet. Og jeg skal være den første til at indrømme, at jeg nogle gange kan være overfladisk nok til at få det en anelse bedre, når jeg har en Hugo Boss skjorte på, kører i min nye BMW 520 fremfor den Peugeot 107 jeg havde før eller som nu hvor jeg sidder og taster på min Mac. Omvendt giver det mig lige så stor nydelse at have fundet noget, der opfylder mit behov, til et langt mindre beløb end de førnævnte mærkevarer. Penge skaber ikke stil – mennesker gør!

half_jHvem er jeg så?
Hvis du ikke allerede kender mig i forvejen, fortæller jeg gerne lidt om hvad jeg har bedrevet mit liv med hidtil. Ikke at jeg har været nogen globetrotter, eller er i familie med de kongelige, men jeg mener selv jeg har oplevet en hel del gennem mit arbejde, mine venskaber og ikke mindst mine kvindelige erfaringer. Sidstnævnte vil nogle måske kalde dem for nederlag, idet de alle er eks-kærester. Sådan ser jeg dog ikke på det. Gennem hele mit liv hidtil, har alle kvinderne i mit liv – uden undtagelse, været med til at forme mig til den person jeg er i dag. Mænd kan lære meget om sig selv gennem kvinder. Få gør desværre noget ved det. Jeg skal dog være den første til at indrømme, at det ikke er altid man lærer af sine fejl. Vaner er svære at bryde.

Anyway – her og nu, hvor jeg skriver dette indlæg, er jeg 48 år gammel, for nyligt tilflyttet Dalby i Skåne sammen med min svenske kæreste Johanna. Har siden 2006 arbejdet med IT hos ALD Automotive, og sideløbende lavet en del hjemmesider for andre – og lidt for mig selv. Denne blog bliver dog min første meget personlige side. Derudover har mit professionelle liv handlet meget om salg indenfor tekstilbranchen. Har også været en kort smut forbi lidt undervisning af butikspersonale i holdningsbearbejdning og service, og sidst men ikke mindst markedsføring over en periode på to år. Det var i Magasin du Nord, hvor jeg den dag i dag er utrolig glad for at have været. Den stemning og ånd, der findes i Magasin, oplever man ikke mange andre steder. En fantastisk arbejdsplads hvor du bliver udfordret og tør du tage et ansvar, er der mange spændende karrieremuligheder. Magasin havde på et tidspunkt et slogan internt: Vilje til forandring. Og jeg skal love for der var forandringer i de 6 år jeg var der. Oftest på den fede måde!

Gider du høre på mig?
Bloggen her kommer til at handle om alt, der har med mænd at gøre. Hvilket jo ikke er så lidt. Den kommer til at adskille sig lidt fra de andre gode blogs i Danmark, idet jeg vil gå lidt tættere på manden som individ. Vores følelser, inderste tanker og så selvfølgelig hvad der ‘tænder’ os mænd. Og her tænker jeg ikke kun på kvinder. Biler, tøj, personlig pleje, livsstil generelt osv. vil være en stor del af indholdet. Med det sagt, håber jeg du vil høre på hvad jeg har at sige, blive inspireret og deltage i debatten herinde. Og hvem ved – måske bliver du lidt klogere på dig selv?

Velkommen til!

Jesper L

Written by Jesper Løkke