Hvorfor skal vi være så pæne og korrekte?
Mange ting her i livet gør mig glad. Økonomisk stabilitet, gode venner, familie (som jeg ser for lidt), kvinder, min egen sundhed og så det at vi alle er forskellige som individer. Det er især sidstnævnte der gør livet værd at leve. Jeg kunne selvfølgelig have sagt kvinder, men den ville være for oplagt. Det der inspirerer mig er, at nogle gange er der mennesker, der træder ud af deres comfort zone. Og det uanset om jeg er rablende uenige i deres holdninger. Sålænge det ikke bliver hadsk overfor nogle samfundsgrupper, seksuelle præferencer eller oprindelse. Sålænge respekten opretholdes, er der i mine øjne frit spil. GO FUCKING CRAZY!!!

Jer der kender mig, er godt klar over jeg ikke holder mig tilbage med mine holdninger, dirty jokes og hvad jeg nu ellers kan finde på at sige/gøre – og nu pga. min alder, vil nogle kunne kategoriesere mig som en gammel gris. Hvad folk måtte mene om det, er jeg i bunden ret ligeglad med. Det er én af de fordele der er med at blive ældre. You just don’t give a fuck. Og det bedste ved det er, at det er faktisk ret befriende…du skulle tage og prøve det.

Kevin Magnussen

Kevin Magnussen

Kevin, Jørgen og pik er gud
Vi har heldigvis mange her i Danmark (jaja…ved godt jeg bor  Sverige), som ikke kender til det med at være korrekt og tone holdninger ned, der er radikalt anderledes end flertallet. Seneste eksempel kender de motorsports interesserede godt til. Kevin Magnussen, der som svar på en provokation fra Nico Hülkenberg sagde på live tv “Suck my balls mate”. Sjældendt set eller hørt på dansk tv før, og en fuldt fortjent sviner. Og så er der Jørgen Leth med hans Haiti eventyr – nærmere betegnet de unge kvinder. Og ikke mindst Carl-Mar Møller med hans Pik Er Gud kurser. Nøgne mænd der roder rundt i mudder og kommer dybere ned i egen bevidsthed.

Du behøver ikke billige ovenstående eksempler, eller være enige i at det er fedt. Jeg synes bare det er stærkt der er nogen, der tør træde ud af de vanlige rammer. Det hanker op i os og viser, at der er andet i livet end hr og fru Jensen, campingferie og stægt flæsk. Flere mennesker af den slags tak!

Tom Andkjær

Politisk korrekthed og Neger Tom
Alle og enhver ved, at her i Sverige hvor jeg bor, er politisk korrekthed noget man får ind med modermælken. Sådan har det vist altid været. De drikker ikke, de spiser ikke buræg og de bruger ISÆR ikke ordet neger. Personligt er jeg stærk tilhænger af frie høns, sprut til alle der kan håndtere det men lidt mere problematisk er det med ordet neger. “Hvorfor i helvede skal vi lige pludselig til at ændre på en oldgammel tradition? Vi siger det jo bare lidt i sjov, og det er i hvertfald ikke fordi vi er racister”.

Jeg har en gammel kollega fra min tid i tøjbranchen. Vi var i starten af tyverne, og her kommer så den her sorte fyr, der var en skide dygtig sælger, pissesjov flink fyr…der kaldte sig selv for Neger Tom. Det grinte vi egentlig ikke så meget af – det virkede bare helt naturligt han kaldte sig selv det. Det havde ingen negative undertoner, sådan var det bare. Tom er i dag en dygtig foredragsholder og blogger. Og han forstår at bringe sindene i kog, idet han fortsat i dag fastholder, at ordet neger skal være valgfrit at bruge. Noget som afstedkommer en del diskussioner på hans Facebook side. Til at begynde med, kunne jeg ikke forstå hvorfor han orkede at tage diskussionen. Jeg mener, det betyder jo ikke en hujende fis hvis han holdte op med at sige det? Men Tom fastholder sin holdning. Og i bund og grund er det NETOP det jeg har respekt for. Jeg har fuld forståelse for, at nogle ikke kan lide ordet (mig selv inklusive), men der er i mine øjne ikke andet at gøre, end at tage en saglig debat omkring emnet. Det er ikke sikkert vi bliver enige, men det er jo den store fordel ved Den Frie Verden!

Det som Tom formår er, at skabe debat! Og det er netop det, som er ekstremt vigtigt. Ikke det at vi alle skal følge lemming strømmen, og for guds skyld ikke falde udenfor rammerne. Det er først DER verden bliver røvkedelig! Provokatører, debattører, swingere med aparte seksuelle preferencer og mennesker, der ikke tænker på ikke at komme til at bande på tv. DET gør sgu min verden en hel del sjovere, og giver stof til eftertanke! Om du er til vanilla sex, villa og vovse eller drømmer efter en kvinde, der vasker dine underbukser i hånden er ligegyldigt. Diversitet i verden ønskes!

Se og læs mere om Tom her

Written by Jesper Løkke